Loading...
Šta je Goody.ba?

Kreativni marketing sa Goody.ba

Sa svojim inovativnim pristupom, koji se ogleda u marketinškoj metodi „gamifikacije“, uspijevamo ostvariti potpuniju i ostvareniju vezu između Vaših kupaca i Vašeg brenda.

Goody je aplikacija čiji je primarni cilj unaprijediti Vaš doseg ka sadašnjim i potencijalnim kupcima. Najuspješnijima dajemo priliku da promovišu sebe i svoje ponude na moderan, današnjim generacijama zanimljiv i pristupačan, a na području BiH i regionu još neviđen način – tako što omogućavamo našim korisnicima da osvoje popuste i poklone, a kroz upotrebu naše aplikacije.

Odabirom Vaše ponude, naši korisnici će se naći pred zaslonom, koji možete iskoristiti za promociju Vašeg brenda, produkta ili usluge! Bilo da je u pitanju isticanje novih ili starijih proizvoda, ohrabrivanje kupovine putem popusta i prodaje, ili bilo šta drugo – ovo je moderan, zabavan, efikasan i stoga neprikosnoven pristup kojim ćete se istaći u moru sličnih!

Skinite prezentaciju
Image placeholder

Goody.ba potiče svoje korisnike da često otvaraju aplikaciju – na taj način potičući i Vaše buduće kupce da se na redovnoj bazi susreću sa Vašom ponudom!

Korisnici su ohrabreni da otvore aplikaciju svakih 6 sati kako bi skupili „coinse“, koji su im potrebni za interakciju s Vašom ponudom. Na taj način, zagarantovan je njihov kontinuirani povratak na aplikaciju i njihov angažman s Vašom ponudom. Stoga, svake sedmice – imponovano ovom metodom ali i zbog čiste zaljubljenosti naših korisnika u aplikaciju i u ponude na njoj – Goody.ba se u prosjeku otvori oko 300.000 puta!

Gradova
k
Downloads
+
Bendova
m
Grebanja

Naši Partneri

Image placeholder
Image placeholder
Image placeholder
Image placeholder
Image placeholder
Image placeholder
Image placeholder

Spremni za partnerstvo?

Vaš prvi jeste da se odlučite o iznosu i količini određenog popusta ili poklona koji ćete omogućiti našim korisnicima. Goody.ba tim će Vam pomoći da nađete najprihvatljiviji modalitet i da tako postavite svoje prve temelje za uspjeh. Na Vama je potom još samo da Goody QR kod dostavite u svoje poslovnice i obavijestite svoje radnike i radnice o upotrebi aplikacije.